You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '=
Notice: Undefined index: menuID in /home/dauitgever/domains/u' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '=
Notice: Undefined index: menuID in /home/dauitgever/domains/u' at line 1
Passie! Het boek dat niet werkt

Een leven vol passie wil iedereen. Je passie in de praktijk brengen is een ander verhaal. Dat is lastiger. Toch worden we om de oren geslagen met adviezen, televisieprogramma’s en boeken over hoe je gelukkiger kunt worden. Altijd met dezelfde boodschap: wij weten hoe het moet, zó word je een ander mens.

Passie haal je echter niet uit een boek. Of een televisieprogramma. Passie bereik je wel door je te laten inspireren. Door de prikkelende en tegendraadse adviezen uit dit boek, met interviews van mensen die hun passies hebben gevonden…of daar juist niet in zijn geslaagd.

Richard Engelfriet en Céline Rutten presenteren het eerste boek over passie dat niet werkt. Het eerste boek zonder stappenplannen. Het eerste boek zonder zweverige adviezen en kamillelucht. Het eerste boek dat concreet wil worden door vaag te blijven. Soms moet je simpelweg tegendraads zijn om gelukkig te worden.


Over de auteurs:

Richard Engelfriet (1977) is communicatietrainer, ondernemer en auteur van diverse succesvolle boeken. Hoe vang ik een rat is zijn bekendste titel (12.000 exemplaren verkocht) en zijn eerste boek De debatmethode is met 8.000 exemplaren uitverkocht. Engelfriet geeft ook workshops en lezingen over passie.

Céline Rutten (1942) is journaliste. Zij schreef o.a. voor Rotterdamsch Nieuwsblad, De Limburger, Eindhovens Dagblad en Brabants Dagblad.

Heeft u interesse in een lezing / workshop van deze auteur(s)? Mail naar info@uitgeverijnieuwland.nl. 

Uit de pers: 

'Engelfriet probeert wel tips te geven maar pretendeert nergens het ei van Columbus te hebben. Hij spoort aan tot moed en vertrouwen in eigen kunnen, zonder zijn lezers de roze wolken op te jagen' - Brabants Dagblad. 

auteur: Richard Engelfriet & Céline Rutten
isbn: 9789086450251
aantal pagina's: 98
verschenen: Mei 2008
€ 16,90

bestellen
Meer uit dezelfde categorie

Niet iedereen kan stenen gooien Opgegroeid in Nederland ging Arjan El Fassed, zoon van een Palestijnse vader en een Nederlandse moeder, op zoek naar zijn familiegeschiedenis in Palestina.

Liefde onder vuur Wat doet een militaire missie met je persoonlijke leven? En wat als je partner niet meer terugkomt? Uitgezonden soldaten en/of hun partners vertellen over de invloed van een missie op hun relatie en hun dagelijks leven.