Dwalen door Utrecht een reisgids

Of je er nu al je hele leven woont, of je bent er nog nooit geweest, in Utrecht valt van alles te ontdekken. In drie stadswandelingen word je langs de meest bijzondere plekken van de stad geleid. Bezienswaardigheden, musea en galeries, goede restaurants en mooie winkels komen in aparte hoofdstukken aan bod. Voor een leuk avondje stappen, vind je tips voor kroegen en clubs. Ook hotels en evenementen worden beschreven. Alle adressen zijn aangegeven op overzichtelijke plattegronden, zodat je meteen weet waar je moet zijn. Met Dwalen door Utrecht beleef je de stad op een andere manier.

Dit boek is alleen nog tweedehands te verkrijgen. 


auteur: Arlen Behage & Anoek van der Leest
isbn: 9789086450206
aantal pagina's: 144
Illustraties: Maike Thönisse
verschenen: Feb 2007
€ 11,90

bestellen
Meer uit dezelfde categorie

Dwalen door Tilburg De leukste adresjes en de meest bijzondere plekken van Tilburg in één gids. Met stadswandelingen, bezienswaardigheden, musea, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Dwalen door Haarlem Ontdek Haarlem met deze hippe kleurrijke gids vol stadswandelingen, bezienswaardigheden, musea, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Dwalen door Velsen Of je er nu al je hele leven woont, of je bent er nog nooit geweest, in Velsen valt van alles te ontdekken. In drie routes, met de fiets of te voet, word je langs de meest bijzondere plekken geleid.